office@granumdoo.com

+387 63 011 859

  • Održana prva prezentacija i predstavljanje proizvoda

    S obzirom na izuzetno pozitivno iskustvo u primjeni mineralnih i folijarnih đubriva proizvedenih od strane austrijske firme HECHENBICHLER, naša firma, Granum d.o.o. je odlučila da tržištu Bosne i Hercegovine ponudi pomenute proizvode, pod vlastitim brendom.

    Tim povodom je u srijedu, 06.03.2024. godine sa početkom u 11.00h održana stručna prezentacija i predstavljanje proizvoda provjerenog kvaliteta, austrijskog porijekla sa tradicijom dugom 75 godina.

    Prezentaciju i predavanje odžao je Senad Mujkić, vođa prodaje kompanije HECHENBICHLER iz Austrije i naš kolega Mario Perić, diplomirani inžinjer poljoprivrede.

    „Ponosni smo što će se na tržištu Bosne i Hercegovine naći ovako kvalitetni proizvodi, namjenjeni prvenstveno za dugoročno oplemenjivanje zemljišta i uspješan prinos a posebno jer će upravo ovi proizvodi biti pod našom robnom markom. Želimo unaprijed da se zahvalimo svim partnerima koji će biti dio ove priče kao i svima vama koji ste pažljivo poslušali današnju prezentaciju i naučili nšto više o ovim proizvodima.“ Istakao je gospodin Perić ovom prilikom.