office@granumdoo.com

+387 63 011 859

Mlada smo organizacija koja svoje poslovanje usmjerava na proizvodnju žitarica i uljarica. Trenutno obrađujemo površine od preko 400 hektara, pružajući kontinuirano kvalitetne usluge našim klijentima.

Naša proizvodnja se temelji na upotrebi najnaprednije mehanizacije i primjeni vrhunskih sjemena i đubriva, pod stalnim nadzorom stručnih lica. U proteklih 5 godina, naša polja su tretirana visokokvalitetnim mineralnim i folijarnim đubrivima, a kontinuirana primjena proizvoda austrijske firme HECHENBICHLER iz Innsbrucka rezultirala je podizanjem kvaliteta našeg zemljišta na viši nivo.

Imajući izuzetno pozitivna iskustva s proizvodima ove renomirane austrijske kompanije, odlučili smo pomenute proizvode plasirati i ponuditi na tržištu Bosne i Hercegovine pod našim vlastitim brendom.

Diplomirani inženjer poljoprivrede, s bogatim iskustvom u proizvodnji i razumijevanjem tržišnih prilika u sektoru poljoprivrede, pruža neprocjenjivu podršku svojim savjetima i praktičnim angažmanom na terenu, što doprinosi kvaliteti i uspjehu poslovanja svih naših partnera i klijenata.